#4 QUALITY OF LIFE

In de afgelopen periode heb ik bij elke sector 5 coolhunts gevonden en uitgeschreven. In deze post ga ik mijn blogpost in het quality of life model zetten van Felce & Perry, om zo te kijken of de coolhunts een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven.

d7d698_97d6fa1f46af411e8971c9710c58e718-mv2

Nu gaan we kijken naar de sector Leisure.

Long boarding with the kids is een signaal die perfect bij fysiek wellbeing en bij sociale wellbeing past. Deze twee worden met dit longboard allebei verbeterd. Je bent fysiek actief bezig en je kan jezelf makkelijk samen met je kind je verplaatsen.

#watchhungerstop verbeterd quality of life op alle fronten van het Felce en Perry model. Fysiek doordat ze honger armoede willen stoppen en mensen eten willen geven. Emotionele wellbeing omdat die mensen weer voedsel en voldoening krijgen, waar dan meteen ook materiële wellbeing bij aansluit door de voeding en de manier van geld inzamelen doormiddel van dingen te verkopen. Sociale wellbeing wordt verbeterd tussen de mensen omdat ze weer samen kunnen eten met familie. En ontwikkelingen past hierbij door de inzetbaarheid van watch hunger stop.

De derde is personal tattoo machine. Dit verbeterd de quality of life van een selecte groep. emotionele wellbeing wordt verbeterd door de voldoening van het zelf tattoo’s kunnen zetten op je eigen lichaam.

Dangerously easy is een coolhunt die niet echt het fysieke aspect verbeterd, maar meer het sociale aspect en de ervaring eromheen. Emotionele wellbeing wordt verbeterd door de voldoening van die rode knop.

Lover detection system is de laatste uit het rijtje. Dit is een beetje een dramatische coolhunt. Dit signaal kan de quality of life verbeteren van degene die erachter komt dat zijn partner vreemdgaat, maar voor de vreemdganger is dit niet zo’n pretje. Je kan wel zeggen dat het het fysieke aspect bevorderd doordat je alles kan bijhouden. Maar het emotionele kan of versterkt worden doordat er inderdaad niks gebeurd of het gaat helemaal down the hill omdat de partner erachter gekomen is.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s